Revista Psikostil

Jorida Rustemi

Jorida Rustemi ka mbaruar studimet pasuniversitare për psikologji dhe këshillim si dhe studimet Master në SHBA. Psikologe kliniciste pranë Qendrës së Psikoterapisë Pozitive. Pedagoge e psikologjisë pranë Fakultetit të Shkencave Sociale- Universiteti i Tiranës dhe Koordinatore Shkencore e programeve Master pranë Universitetit Marin Barleti.
Komente (0)
Shkruaj Koment
Kontatet tuaja:
Koment:
Element Sigurie
Ju lutem shkruani kodin.